Expedition Expedition Navigation Software

You are not logged in. Would you like to login or register?



4/06/2021 5:47 pm  #1


Program not responding/exiting after update 11.8.7

Program not responding and exits with no errors every 30-45 minutes.  No other config changes have been made except update package.
Windows 10 64 bit.
AUSENC charts in use for South Australia Kangaroo Island/Spencer Gulf.
Not using rainviewer or any weather overlay when crashes.
Was running for days stable in version 11.8.6
So far cannot correlate an action to what is tripping program over.
Have tried Sys restore - delete display states and charts and image db`s - no change.

Can you replicate?

Last edited by Mattzilla (4/06/2021 5:48 pm)

 

4/06/2021 5:54 pm  #2


Re: Program not responding/exiting after update 11.8.7

Just saw release 11.8.8 - installed and trying to see if still evident.

     Thread Starter
 

4/06/2021 6:23 pm  #3


Re: Program not responding/exiting after update 11.8.7

Let me know if that helps. .8 was mostly to fix an issue with YB Tracking introduced in .7.

Almost all changes since .6 have been related to downloads (grib, rainviewer, sailflow etc)

 

4/06/2021 7:24 pm  #4


Re: Program not responding/exiting after update 11.8.7

Nick wrote:

Let me know if that helps. .8 was mostly to fix an issue with YB Tracking introduced in .7.

Almost all changes since .6 have been related to downloads (grib, rainviewer, sailflow etc)

Program has been running for 1.5 hours now without issue, since installed 11.8.8

     Thread Starter
 

4/06/2021 10:16 pm  #5


Re: Program not responding/exiting after update 11.8.7

Thanks!

 

Board footera

 

Powered by Boardhost. Create a Free Forum

Interested in advertising here? Over a thousand active navigators and Expedition users visit this forum. Click here to contact the administrator.