Expedition Expedition Navigation Software

You are not logged in. Would you like to login or register?



11/13/2019 10:25 pm  #1


Version 10_13_0 trouble updating

I just tried to update to version 10_13_0 from 10_10 and I am getting this message:

"The code execution cannot proceed because boost_date_time-vc142-mt-x32-1_71.dll was not found"

I have a similar file in my expedition folder, but it ends with *1_70.dll (instead of 1_71.dll).

Anyone know where can I find this file?

 

11/14/2019 12:56 am  #2


Re: Version 10_13_0 trouble updating

It seems there was a problem in the package uploaded. 

All fixed now, so just re-download and install or repair.

 

11/14/2019 4:01 am  #3


Re: Version 10_13_0 trouble updating

I re-downloaded the package (Exp 4D) and did a "repair",  but the error message remains the same once I start Exp.

 

11/14/2019 10:36 am  #4


Re: Version 10_13_0 trouble updating

You could uninstall and reinstall.

 

11/14/2019 11:06 am  #5


Re: Version 10_13_0 trouble updating

Perfect!  Uninstalling and Re-installing did the trick.

I am back in business.

Thanks for such a quick fix!

     Thread Starter
 

11/14/2019 12:00 pm  #6


Re: Version 10_13_0 trouble updating

Indeed,  an un-install did the trick.   However, an un-install from the downloaded install file doesn't work.  I needed to un-instal from the Windows Control panel.  Then ran the install again and now it works!

 

Board footera

 

Powered by Boardhost. Create a Free Forum

Zapfware North University. Racing Tactical Software - Expedition.
Online courses